De Programma’s: BASIS, PLUS en BASIS-PLUSNa aanmelding ontvang je GRATIS het boek 'Laat je niet opvreten door kanker' (winkelwaarde € 22,95) en enkele producten die je nodig hebt tijdens dit programma Vergeet dus niet om jouw adres te vermelden bij aanmelding.

TIP: Wil je DIRECT jouw inloggegevens ontvangen? Klik dan op 'TERUG naar WEBWINKEL' nadat je hebt betaald via IDEAL of Mr Cash.

Heb je gekozen voor "vooruitbetalen" dan kan je de betaling voldoen volgens de aanwijzing op de bevestigingsmail. Zodra de betaalgegevens bij ons bekend zijn wordt door ons het programma geactiveerd en ontvang je de inloggegevens per mail.
€ 189,- BASISprogramma

Voor €189,- ontvang je 3 maanden lang elke week een weekmenu met adviezen die je meer inzicht geven in hoe je het beste kunt eten als je kanker hebt. Daarbij wordt onder meer rekening gehouden met seizoensgebonden producten. Elke week ontvang je een handige boodschappenlijst en elke dag krijg je via het programma een TIP van Wim van der Meer. Die TIP geeft je aanwijzingen over het programma en over bijdragen die je zelf kunt leveren. Die TIPS geven je belangrijke informatie hoe je om kunt gaan met je ziekte.

  • Na aanmelding kun je (binnen 5 weken) zelf beslissen wanneer je wenst te starten. Ook kun je tijdens deze 3 maanden 1 x een pauze inlassen.

DEELNEMEN aan BASISprogramma =>

€ 55,- PLUSprogramma

Alleen mogelijk als je het BASISprogramma hebt gevolgd. 

Je kunt deze extra 3 maanden aanschaffen als je door wilt gaan met de manier van eten. Kanker is niet zomaar verdwenen, dus doorgaan is zeker aan te raden. Na afloop heb je dus 6 maanden lang geleerd hoe je het beste kunt eten tijdens kanker en heb je enorm veel geleerd door de TIPS die je iedere dag krijgt via het programma. 

Elke week ontvang je een handige boodschappenlijst en elke dag krijg je een uitgebreide TIP van Wim van der Meer. Ook wordt er nu in de TIPS meer de diepte ingegaan.
Tijdens het volgen van dit Plus gedeelte kan je nog steeds de TIPS van de eerste 3 maanden lezen en steeds weer opnieuw bestuderen. DEELNEMEN kan alleen nadat het BASISprogramma is gevolgd.
Log in om jouw programma te verlengen.
VERLENGEN =>

€ 229,- TOTAALprogramma (basis en plus)

6 maanden lang elke week een weekmenu met adviezen die je meer inzicht geven in hoe je het best kunt eten als je kanker hebt. Daarbij wordt onder meer rekening gehouden met seizoensgebonden producten. Elke week ontvang je een handige boodschappenlijst en elke dag krijg je een TIP van Wim van der Meer.

Die TIPS helpen je door het programma heen en geven je adviezen om voeding goed voor je te laten werken om je immuunsysteem te optimaliseren. Ook geven ze dagelijks inzicht in mogelijkheden die je kunt gebruiken om beter om te gaan met de ziekte. 

De periode bestaat uit 2 x 3 maanden, die elk beginnen met een schoonmaakweek om je darmen te helpen aan de nieuwe eetgewoontes te wennen. 

Na aanmelding kan je (binnen 5 weken) zelf beslissen wanneer je wenst te starten. 

In zowel de eerste 3 maanden als in de tweede 3 maanden kan je 1 x een pauze inlassen.


DEELNEMEN aan BASIS-PLUSprogramma =>