Is Haast wel geboden?

beter-eten-programma2Soms is die haast er wel, maar in het meeste gevallen is er ruim voldoende tijd om jezelf te informeren en op onderzoek uit te gaan over complementaire en alternatieve mogelijkheden, die zelfs in combinatie met de reguliere behandeling kunnen zorgen voor mogelijkheden.

Je hebt een basisrecht om zelf te beslissen, het is immers jouw lichaam en jouw leven.
Laat je niet overhalen tot overhaaste beslissingen, doordat je angst wordt aangepraat. 
Natuurlijk zijn er bij sommige kankersoorten, bv endeldarm kanker of slokdarm kanker directe ingrepen nodig om je te laten leven. Maar echt bij de meeste kankersoorten is er tijd genoeg.

Zelden is 1 soort behandeling of benadering van kanker genezend en zal je het genezingsproces in moeten gaan met de aanpassing op vele gebieden samen. 

Door dit voedingsprogramma te gaan volgen krijg je inzicht wat voeding betekent voor je lichaam. Dat wil niet zeggen dat je alleen je voedingspatroon maar hoeft aan te passen om van de kanker af te komen, dat is niet waar. Je zult ook op andere gebieden aandacht aan je innerlijke, je leefomgeving en je gewoontes moeten geven om je lichaam de kans te geven zelf de kanker op te ruimen. Meestal voel je na 2 maanden al resultaat. Denk echter niet, dat je door het volgen van een programma van 3 maanden je de kanker kwijt bent. Je zult levenslang je eet en leefgewoontes moeten gaan aanpassen als je wilt blijven leven. Het duurt minimaal 2 jaar of langer voordat je door de aanpassingen kankervrij kunt zijn. 

Neem het heft in eigen hand en overleg met je arts, dat je wilt nadenken over de mogelijkheden en dat je niet over 1 nacht ijs wilt gaan door het nemen van een overhaaste beslissing. Je moet plannen gaan maken voor de toekomst door je lichaam te vertellen dat je wilt leven. Dood gaan we allemaal een keer, maar accepteer niet, dat kanker je dit gaat aandoen. Zelfs in stage 4 zijn er nog steeds volop mogelijkheden via de totale omschakeling van je voedingspatroon, je leefomgeving en je leefgewoontes om je lichaam zodanig te helpen dat die de kanker gaat aanpakken. 

In de snelle wereld waarin we leven en het gemak van de kant en klare maaltijden zijn we vervreemd van gezonde voeding. 
Daarom gaat het in dit programma om echte voeding, zo natuurlijk mogelijk die zorgt voor gezonde voeding voor je lichaam. Je gaat weer echt eten.

Gezondheid start in je darmen, dus dit is het eerste wat aangepakt kan worden.

Ga dit programma minimaal 3 maanden gebruiken zodat je inzicht krijgt om je gezondheid te optimaliseren. Tijdens elke dag van het voedingsprogramma krijg je tips om je te helpen bij die weg. Die tips helpen je ook onderweg om stress uit je lichaam te halen. Stress is de grootste trigger voor het ontstaan van kanker. 

Het programma staat de reguliere behandeling niet in de weg. 

Wij wensen jou gezondheid toe.

Er is meer dan alleen reguliere hulp. Ik ben blij dat ik het voedingsprogramma tegen kanker ben tegengekomen In ...Volledig Bericht

ALLE REFERENTIES =>