Hetty

Ik ben 88 jaar en in juli 2019 kreeg ik te horen dat ik longkanker had en mogelijk nog 2 maanden te leven had. De longkanker was uitgezaaid en ik kon alleen nog palliatief geholpen worden.
Ik kon deze conclusie niet accepteren en ging voor genezing. Ik kwam het boek “laat je niet opvreten door kanker” tegen van Wim en na het lezen besloot ik  het voedingsprogramma tegen kanker te gaan volgen. Wim heeft mij hierbij veel geholpen. 
Tot mijn verbazing ging mijn conditie snel vooruit. Ik heb nu een afspraak gemaakt voor de oudejaarsavondviering van eind 2020 bij vrienden. Bij controle op half februari 2020 bleek er geen kanker meer zichtbaar aanwezig en ik voelde mij beter als ik ooit gevoeld heb. Ik loop weer afstanden wat ik al lang niet meer kon. Ik ga weer naar vergaderingen, schrijf weer brieven en ben zeer actief met mijn oude beroep van kinderpsycholoog. Inmiddels zijn we dus 17 maanden verder en ik heb steeds het voedingsprogramma tegen kanker streng gevolgd en veel hiervan geleerd. Ik hou de manier van eten streng aan. Wim dan je wel voor je hulp.

 

Fijn programma. Overzichtelijk waren de goed samengestelde week / dagmenu`s. Met alles er op er aan De week van ...Volledig Bericht

ALLE REFERENTIES =>