Hans Bal

Nog steeds ligt jouw boek “Laat je niet opvreten door kanker” boven op de stapel boeken, die ik inmiddels heb aangeschaft. 

Ik kan iedere kankerpatiënt ten zeerste aanraden jouw boek aan te schaffen en als een gids te gebruiken voor de juiste voeding.

Op 13 december 2016 kreeg ik in het LUMC te horen dat na een echo en biopsie van een opgezette lymfeklier in mijn hals kwaadaardig cellen waren aangetroffen. Dit na bijna een jaar(!) onderzoek in een Haags ziekenhuis, die na 3 puncties nog steeds niet tot een diagnose konden komen. Je moet er snel bij zijn wordt altijd gezegd, maar dus niet in dit ziekenhuis!

Keelkanker was de diagnose, via het LUMC ben ik direct naar het AvL in Amsterdam gegaan, zij zijn uiteindelijk gespecialiseerd in kanker in het hoofd-/halsgebied. Een goede keuze die ik iedereen zou aanraden die wordt geconfronteerd met kanker; direct naar een ziekenhuis die gespecialiseerd is op het betreffende gebied.

De wereld op z’n kop dus na de melding; u heeft kanker.
Direct begonnen met de zoektocht op internet, daardoor beland in een gigantische hoeveel gegevens, met zeer bruikbare informatie.
Zeer bruikbaar is ook jouw boek voor mij geweest.
In mijn zoektocht ben ik een groot aanhanger van jouw boek geworden.
Met name het gebruik van voeding sprak mij zeer aan, en uiteraard de voedingsadviezen.
Maar bovenal de positieve kijk op deze ziekte.
Nog steeds ligt jouw boek boven op de stapel boeken, die ik inmiddels heb aangeschaft.

Inmiddels ben ik vrij makkelijk door de behandeling “gefietst”, ondanks de aangekondigde problemen die zouden kunnen plaatsvinden. Het meest opmerkelijke is de vraag van mijn oncoloog na de behandeling: u bent een grote uitzondering, ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand vrijwel zonder deze klachten deze behandeling doorstaat. Kunt u mij vertellen hoe u dit heeft gedaan?

Ik heb direct jouw boek genoemd als leidraad de voeding om door deze behandeling heen te komen. Maar zoals je weet is dit niet wetenschappelijk onderbouwd, dus volgens de reguliere geneeswijze werkt dit dus niet.

Kortom; ik kan iedere kankerpatiënt ten zeerste aanraden jouw boek aan te schaffen en als een gids te gebruiken met de kennis over voeding om deze ziekte te weerstaan. Ik ben inmiddels schoon verklaard, door veel sporten en jouw adviezen over voeding op te volgen en supplementen te blijven gebruiken hoop ik gezond te blijven!

Uiteraard ben ik bereid mijn ervaring over het gebruik van voeding te delen met medepatiënten.
(Telefoonnummer bekend bij ons als je daar behoefte aan hebt.)

Wim, nogmaals bedankt voor jouw geweldige boek!

Groet, Hans Bal

Ook mijn vrouw eet mee Elke week ontvang ik een berichtje dat het weekmenu weer klaarstaat, mét een handig boodschappenlijstje. Mijn ...Volledig Bericht

ALLE REFERENTIES =>