Fam Feenstra

Geplaatst op: 6 maart 2017

In de eerste plaats zijn we blij en dankbaar dat we als testpersonen aan het programma ” voeding tegen kanker” deel mochten nemen. 
De week van het schoonmaken was het meest heftig. Hoewel we regelmatig smoothies eten is het om dit de hele dag en een week lang te doen bij ons niet zo gebruikelijk. 

De eerste weken van het eigenlijke programma waren ook niet gemakkelijk. Je merkt dan dat je eigenlijk verslaafd bent aan koolhydraten. Geleidelijk aan gaat dat beter. Alleen had en heeft mijn man in de avonduren dikwijls toch een hongergevoel en moest dat worden opgevuld met een stukje kaas of appel. Hoewel het in het begin even een kwestie van omschakelen was, wende dat al al vrij snel. Heel fijn en overzichtelijk waren de week/dagmenu’s. Die waren heel goed samengesteld met alles er op er aan. Complimenten daarvoor! Nu de drie maanden om zijn geeft dat ons geen reden om te stoppen met het koolhydraatarme voedingssysteem. Het bevalt ons goed. Toch eten we wel eens wat koolhydraten een taartje of iets anders lekkers in het weekend. Goede chocolade is ook niet te versmaden. Alles met mate natuurlijk. We zijn beide wel afgevallen, mijn man zeker 6 kg. Het gewicht is echter al weken stabiel.  Ik wil principieel niet op de weegschaal gaan staan. Eindconclusie is dan ook dat het een heel fijn programma is. We gaan zeker door met het systeem en we voelen ons er goed bij en daar gaat het in de eerste plaats om. De maagkanker bij mijn man lijkt te zijn verdwenen, mede door het gebruik van wietolie, salvestrolen, vitamines en suplementen. Hij heeft veel energie en afgelopen zaterdag is er een schilderijenexpositie van hem geopend.  Ikzelf heb geen zichtbare kanker, voelt mij ook goed en wil zeker doorgaan met het systeem.

We bevelen het systeem bij een ieder aan en verwijzen daarbij uiteraard naar de website www.voedingtegenkanker.nl

We vinden het fantastisch. Complimenten voor de leuke, lekkere recepten. We vinden de maaltijden best vullend en daardoor hebben we ...Volledig Bericht

ALLE REFERENTIES =>