Fam Feenstra

Fijn programma. Overzichtelijk waren de goed samengestelde week / dagmenu’s. Met alles er op er aan

De week van het reinigen was het meest heftig. Hoewel we regelmatig Smoothies eten is het om dit de hele dag en een week lang te doen bij ons niet zo gebruikelijk. 

De eerste weken van het eigenlijke programma waren ook niet gemakkelijk. Je merkt dan dat je eigenlijk verslaafd bent aan koolhydraten. Geleidelijk aan gaat dat beter. Alleen had en heeft mijn man in de avonduren dikwijls toch een hongergevoel en moest dat worden opgevuld met een stukje kaas of appel. Hoewel het in het begin even een kwestie van omschakelen was, wendde dat al vrij snel. Heel fijn en overzichtelijk waren de week/dagmenu’s. Die waren heel goed samengesteld met alles er op er aan. Complimenten daarvoor! Nu de drie maanden om zijn geeft dat ons geen reden om te stoppen met het koolhydraat arme voedingssysteem. Het bevalt ons goed. Toch eten we wel eens wat koolhydraten; een taartje of iets anders lekkers in het weekend. Goede chocolade is ook niet te versmaden. Alles met mate natuurlijk. We zijn beide wel afgevallen, mijn man zeker 6 kg. Het gewicht is echter al weken stabiel.  Ik wil principieel niet op de weegschaal gaan staan. Eindconclusie is dan ook dat het een heel fijn programma is. We gaan zeker door met het systeem en we voelen ons er goed bij en daar gaat het in de eerste plaats om. De maagkanker bij mijn man lijkt te zijn verdwenen. Hij heeft veel energie en afgelopen zaterdag is er een schilderijenexpositie van hem geopend.  Ik heb geen zichtbare kanker voel mij ook goed en wil zeker doorgaan met het systeem.

We bevelen het programma bij een ieder aan en verwijzen daarbij uiteraard naar je website.

Ook mijn vrouw eet mee Elke week ontvang ik een berichtje dat het weekmenu weer klaarstaat, mét een handig boodschappenlijstje. Mijn ...Volledig Bericht

ALLE REFERENTIES =>