Budwig papje

Geplaatst op: 12 januari 2019

   Budwig Protocol

Het Budwig protocol is ontwikkeld door Johanna Budwig, een zeer vooraanstaande wetenschapper in haar tijd in het onderzoek van vetten en hun invloed op de menselijke microbiologie.  
Vanaf het begin van haar onderzoek in 1952 is dit Budwig Protocol gebruikt om kanker te behandelen en het te genezen. Ze gebruikte het voor kanker van de longen, prostaat, baarmoeder, eileiders, borst, pancreas en zelfs in de hersenen.
Het protocol omvat de combinatie van kwark en lijnzaadolie. De ontstane mix hiervan beperkt de toxische belasting van het lichaam door verbetering van de zuurstoftoevoer en het stimuleren van ontgifting.

De gezondheidsvoordelen van de kwark mix kan je vergelijken met een soort uitgeputte accu.
De lijnzaadolie in de kwark is hoog in electronen en verzadigd vet die een chemische reactie veroorzaken waarbij de electronen van het lijnzaad beschermd worden op een manier, die toestaat, dat ze “dode” cellen binnengaan. Dit proces laadt deze cellen op en geeft ze de zet die nodig is om die cel weer gezond te maken. Het trekken van zuurstof de cel in is nodig om kankercellen te doden en ze te vervangen door gezonde cellen.
Dr Budwig vond deze behandeling zo effectief, dat ze haar kankerpatiënten aanraadde om deze kwark mix zeker 8 keer per dag te nuttigen en daar zeker 6 maanden mee door te gaan.

Maak het recept op de volgende manier voor elke 50 kg die je weegt of een deel daarvan.
Combineer 2 eetlepels (30 ml) kwark of cottage cheese (Hütten Käse) met 1 eetlepel (15 ml) lijnzaadolie of vers gemalen lijnzaad.
Meng dat in een blender of met een staafmixer net zo lang, dat er geen olie meer zichtbaar is.
Belangrijk is, dat de lijnzaadolie vers is, in een donkere fles zit en niet over de houdbaarheids datum heen is. 
Koop geen kant en klare gebroken lijnzaad, want dat mengt zich zeer snel met zuurstof en is daardoor niet bruikbaar in het recept.
Koop heel lijnzaad en maak het fijn in een blender, of maak het fijn in een vijzel. 

Je moet het direct nuttigen en geen voorraadje maken.
Je kunt het combineren met wat fruitstukjes naar smaak. (dit zit echter niet in het protocol)
heb je een koemelk allergie, er bestaat ook een fijne geiten kwark van de klompenhoeve bij de eco shops

Het programma is duidelijk, goed te volgen en prima vol te houden. De recepten zijn verrassend, gevarieerd en lekker. ...Volledig Bericht

ALLE REFERENTIES =>